Ko smo mi? O nama

Nekoliko rečenica o nama WELLIPOOL GARAGE

Firma Wellipool Garage je dugi niz godina radila restauraciju vozila za svoje potrebe. To je bio hobi kojem smo posvetili mnogo ljubavi i pažnje, a danas nudimo profesionalnu uslugu svim vlasnicima automobila i drugih vozila. Zahvaljujući stručnom osoblju i profesionalnoj opremi najpoznatijih Njemačkih brendova kojom raspolažemo, za veoma kratko vrijeme postigli smo zavidne rezultate.

Postali smo poznati u Bosni i Hercegovini i regionu kao firma koja strogo vodi računa o kvalitetnoj usluzi i dogovorenom terminu predaje vozila vlasniku. Samo jednu stvar garantujemo, a to je da iz naše firme nećete izaći nezadovoljni. Posjetite nas i dajte nam šansu da opravdamo ovih par rečenica.

JB CarDesign Revolution logo
JB CarDesign Revolution about us image
Godina iskustva 19
Zaposlenika 7
Zadovoljnih klijenata 394
Kompletiranih projekata 427

Wellipool Garage Firma

Naša firma se nalazi na sjeveru Bosne i Hercegovine u gradu Brčko distriktu na adresi Krepšić 5. Kako bi lakše došli do nas pogledajte lokaciju na mapi klikom ovdje.

Naša Misija

Naša misija je, da svakom vozilu koje nam klijent povjeri, damo novi život. Nama nije bitno u kakvom stanju vozilo ulazi u našu garažu, nama je bitno u kakvom stanju vozilo izlazi iz naše garaže, a izaći može samo u očaravajućem stanju!

Photo Processing

Šta naši klijenti kažu o nama Recenzije

Nazad na Vrh
Zatvori Uveličaj